CADEAU VOOR SECRETARESSEDAG

Het team van Verrasjelief en Pakjeaandacht heeft voor jou gezocht naar een cadeau voor secretaressedag met nét een tikkeltje extra. Wil jij jouw Secretaresse of Officemanager echt verrassen met Secretaressedag? Via Pakjeaandacht regel je de mooiste cadeaus voor jouw steun en toeverlaat.

We hebben bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijk bereide chocolade gevonden die we speciaal voorzien van leuke teksten en versturen in een brievenbusdoosje. Of wat denk je van een handgemaakte hapjesplank met een leuke inscriptie zoals ‘Jij bent een topper’. Dat is toch een origineel cadeau voor secretaressedag? De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar cadeaus voor vrouwen die bijna alle vrouwen leuk vinden.

MOOIE VERPAKKING CADEAU SECRETARESSEDAG

Op kantoor heb je wel iets anders te doen dan cadeautjes inpakken. Wij nemen dit graag van jullie over. Alles wordt door Verrasjelief en Pakjeaandacht uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle cadeaus voor secretaressedag stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een cadeau voor secretaressedag en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd.

SECRETARESSEDAG CADEAUS GESELECTEERD DOOR VROUWEN

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste secretaressedag cadeaus te zien. En in een paar stappen heb jij jouw leuke cadeau voor jouw secretaresse gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.

WIE ZIJN WIJ EIGENLIJK?

Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Lisa, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle, Nathalie, Natascha, Anique en Liesbeth. Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief en Pakjeaandacht. Wij struinen stad en land af om bijzondere en leuke cadeaus voor vrouwen te vinden.

Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen baas of collega’s cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus voor vrouwen. Verrasjelief en Pakjeaandacht hebben daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden.

Een tikje chique, maar niet decadent. Super leuk voor jouw officemanager, receptioniste, telefoniste, managementassistente, directiesecretaresse, managementondersteuner, duizendpoot, binnendienstmedewerker.

OOK VOOR ANDERE ONDERSTEUNERS

Natuurlijk is secretaressedag niet alleen bedoeld voor diegene die de functienaam secretaresse heeft. Ook een officemanager, receptioniste, telefoniste, managementassistente, directiesecretaresse, managementondersteuner, duizendpoot of binnendienstmedewerker wordt graag in het zonnetje gezet op deze dag. Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’.

Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus voor secretaressedag voor jouw secretaresse of officemanager, receptioniste, telefoniste, managementassistente, directiesecretaresse, managementondersteuner, duizendpoot of binnendienstmedewerker.

Indien er ook mannelijke medewerkers zijn die deze dag extra aandacht verdienen dan hebben we daar ook leuke cadeaus voor. Je kunt ons bereiken via info@pakjeaandacht.nl of via de chatfunctie.

KLIK HIER VOOR MEER ZAKELIJKE CADEAUS