VERRASSENDE ZAKELIJKE CADEAUS

Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Liesbeth ten Voorde en in 2018 ben ik begonnen met mijn grote droom: een eigen bedrijf genaamd Verrasjelief. Bij www.verrasjelief.nl  selecteren wij met een groep vrouwen de mooiste cadeaus voor vrouwen. Via een eenvoudige online tool kan iemand vervolgens een cadeau vinden, dat het beste bij de ontvanger en de gelegenheid past. Dit cadeau bestelt hij of zij vervolgens in webshop. Wij pakken dit cadeau mooi in en versturen het naar elk gewenst adres. Na een tijdje kreeg ik steeds meer vragen van bedrijven of we ook voor hun medewerkers of relaties cadeaus konden verzorgen. Dit heeft ertoe geleid dat we een nieuw label zijn gestart: Pakjeaandacht.

Inmiddels hebben we een prachtige trouwe groep opdrachtgevers waarvoor we de meest uiteenlopende cadeaus verzorgen. Van een kleine attentie bij een zakelijke bijeenkomst of op de Dag van de Zorg, tot luxe en originele cadeausets om relaties of medewerkers te bedanken. Van jubilea tot verjaardagen en van bedankjes tot kerstgeschenken. We zijn (inmiddels) van alle markten thuis. Ik bezoek 6x per jaar beurzen van Parijs tot Lisse om de nieuwste trends te spotten en werk daarnaast samen met gedreven en veelal wat kleinere en flexibele leveranciers die ook telkens weer met nieuwe ideeën komen om onze opdrachtgevers te kunnen helpen met de mooiste cadeaus.

Een heerlijke olijfolie in parfumfles.

Ben jij dus op zoek naar een cadeau voor een jubileum, een evenement, een kerstgeschenk, secretaressedag, de dag van de zorg, dag van de schoonmaak, dag van de leraar of een andere zakelijke gelegenheid? Je bent aan het goede adres. Veel cadeaus kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of de naam van de gever of de ontvanger. Vraag ons naar de mogelijkheden. We helpen heel graag.

Kijk bij Inspiratie voor een aantal voorbeelden van de prachtige giftboxes die wij hebben samengesteld. Ik laat ze graag allemaal zien tijdens een kop koffie. Wanneer heb je tijd, dan kom ik graag langs (tijdelijk virtueel)? Het is (in tijden na Corona) ook mogelijk onze showroom te bezoeken. Vooraf even bellen is aan te raden 074 – 700 22 80.

Groet, Liesbeth ten Voorde