Attente bedankjesATTENTE BEDANKJES VOOR MEDEWERKERS EN RELATIES

Wil jij jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Ze bedanken voor hun (extra) inzet of ze gewoon laten weten dat je blij met ze bent? Of wil je jouw relatie verrassen met een bedankje mét aandacht? Dus geen pen, pepermuntjes of paraplu? Maar een bedankje met echte aandacht voor jouw medewerkers en relaties?  Dan ben je bij Pakjeaandacht op de goede plek. Onze zakelijke cadeautjes zijn origineel en van goede kwaliteit. We zoeken alle  attente bedankjes en relatiegeschenken met aandacht uit en overleggen met jou wat het beste past bij jouw bedrijf en jouw medewerkers of relaties. Veel van die cadeaus voor kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of met een persoonlijke tekst. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij regelen alles voor je. Van het uitzoeken tot het personaliseren en van het inpakken tot het versturen. Iedere medewerker of relatie verdient het om in het zonnetje gezet te worden. We pakken elk cadeautje of elke giftbox daarom met zorg in en kunnen het versturen naar mensen thuis of naar kantoor. Wil jij gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw medewerkers of relaties? Of wil jij jouw collega een hart onder de riem steken met een eindejaarsgeschenk of een relatiegeschenk? Neem dan snel contact op met Pakjeaandacht via info@pakjeaandacht.nl .

attente bedankjesDE ZAKELIJKE CADEAU-ASSISTENT

Een zakelijk bedankje vinden of een cadeau voor een collega vinden is niet altijd makkelijk. Vaak kom je toch op standaard bedankjes of moet je erg lang zoeken. Dat zoekwerk nemen wij bij Pakjeaandacht graag bij jou uit handen. We hebben al heel veel originele en unieke zakelijke cadeaus op voorraad, maar we gaan ook graag op zoek naar dat ene specifieke bedankje, speciaal voor jouw collega of zakenrelatie. Door de achtergrond van Liesbeth, onze CSO, (voorheen directiesecretaresse en officemanager) kan zij goed inschatten wat gepast is bij verschillende types zakelijke gelegenheden. Je geeft bijvoorbeeld een ander soort bedankje bij verschillende gelegenheden. Wij helpen je graag persoonlijk. Bel, mail of chat met ons. Laat je verrassen!

OP REKENING ATTENTE BEDANKJES BESTELLEN DOOR MEDEWERKERS

Vaak is het zo dat er binnen een bedrijf meer personen zijn die af en toe een cadeau of relatiegeschenk bestellen. In dat geval is het onhandig wanneer je moet werken met een betaalpas die steeds door iemand anders gebruikt wordt. Je kunt hiervoor zakelijk op rekening bestellen bij Pakjeaandacht. Stuur ons een mailtje en het wordt geregeld: info@pakjeaandacht.nl

attente bedankjesBIJZONDERE BLOEMEN, AMBACHTELIJKE CHOCOLADE EN EXCLUSIEVE WIJNEN

Wist je dat je ook voor andere gelegenheden zoals Sinterklaas, kerst, secretaressedag, een jubileum, verjaardag, bruiloft, ziekte of bij zwangerschap van een collega goed bij ons terecht kunt? Wij bezorgen bijvoorbeeld ook bijzondere bloemen, ambachtelijke chocolade en exclusieve wijnen. Maar ook het samenstellen van een leuke giftbox of giftset behoort tot de mogelijkheden! Wij hebben verschillende exclusieve leveranciers waardoor we voor elke bijzondere gelegenheid een passend zakelijk geschenk kunnen verzorgen. Het zakelijke cadeau past dan precies bij de ontvanger. Wel zo persoonlijk en wel zo origineel!