cadeau serviceCadeau service verjaardagen medewerkers

Herken je dat? Er is een collega jarig en eigenlijk moet die dag nog een cadeautje geregeld worden. Iemand rent naar de winkel of bestelt last minute een bos bloemen. Dat kan anders 😊. Steeds meer klanten weten de weg naar ons te vinden en laten deze verjaardagscadeaus voor medewerkers door onze cadeau service regelen.

Hoe gaan we te werk? Eerst bespreken we samen de wensen. Wat past bij de medewerkers en het bedrijf? Wat is het budget? Om hoeveel verjaardagen gaat het en wat is andere jaren gegeven? Vervolgens maken we een voorstel met originele cadeau ideeën voor collega’s. Zodra de keuze is gemaakt bestellen wij de cadeaus en laten deze bij ons op voorraad liggen. Elke maand vragen wij een lijst met verjaardagen van de komende maand en wij zorgen dat op de juiste dag een persoonlijk pakketje met een handgeschreven kaart naar de medewerker gaat. Meestal wordt deze thuisgestuurd maar het kan uiteraard ook naar kantoor. En er is overigens voor elk budget iets leuks te bedenken. Cadeautjes die door de brievenbus passen hebben lagere verzendkosten dus ook daar kunnen we rekening mee houden.

Voordelen Cadeauservice

Voordelen van onze cadeau service voor collega’s zijn dat geen collega wordt vergeten, dat niemand binnen het bedrijf er verder meer aan hoeft te denken, dat er altijd een origineel en attent cadeautje komt en dat er geen stresssituaties ontstaan (althans niet over de verjaardagscadeaus 😊).

Ook bij de verjaardagscadeaus voor medewerkers is de verpakking én het bijgesloten persoonlijke kaartje, minstens zo belangrijk als de inhoud. Wij pakken elk cadeautje met zorg in het schrijven alle kaartjes met de hand. Dat wordt enorm gewaardeerd en dat horen wij vaak terug van klanten die eerder bij ons besteld hebben en gelukkig bijna allemaal weer terugkomen. Ons concept werkt dus!

Wil jij dat jouw medewerkers onze persoonlijke dienstverlening ook een keer ervaren en dat ze een verjaardagscadeautje ontvangen op de juiste dag? Schroom dan niet om te bellen, chatten of mailen. We helpen je heel graag!

Met verrassende groet,

Liesbeth ten Voorde