Zomerse  relatiegeschenkenZomerse relatiegeschenken

De zomervakanties staan voor de deur. Een mooi moment om jouw collega’s of relaties in het zonnetje zetten!! Geen tijd om het zelf te regelen? Geen probleem! We maken heel graag een voorstel op maat aan de hand van jouw wensen en budget en regelen zomerse relatiegeschenken voor jou.

Onderstaand alvast de 5 meeste gewilde zomerse relatiegeschenken die je direct via de site van ons zusje (Verrasjelief) kunt bestellen:

  1. Boek De geluksroute van Anne de Jong. In vijf stappen naar minder gedoe & meer plezier met de mensen om je heen!
  2. Chilly’s Bottle, thermosfles rosé gold en mat zwart voor warm en koud. Perfect voor onderweg!
  1. Gestreept Quickdry strandlaken “Cabana”. Het perfecte zomerse cadeau voor een heerlijke dag op het strand of in de sauna.
  1. Hallyolé Sangria in super toffe fles in wit of rood.  De HappyOlé sangria smaakt naar Spanje en naar zon, maar vooral naar meer!
  1. Good Vibes, heerlijke Pina Colada 0% Tea. Een super leuk doosje cocktail thee met Pina Colada smaak.

Wij pakken elk cadeau stijlvol in en sturen het desgewenst met een persoonlijke kaart rechtstreeks naar de ontvangers.

Een aantal van onderstaande cadeaus is ook direct te bestellen via de webshop van ons zusje www.verrasjelief.nl. Als je in dat geval aangeeft dat het om een zakelijke bestelling gaat (bij de opmerkingen bij jouw bestelling), dan houden we daar rekening mee met inpakken en versturen.

Hierbij een linkje naar onze nieuwsbrief met nog meer zomerse inspiratie! Wil jij deze in de toekomst ook ontvangen? Mail dan jouw mailadres naar info@pakjeaandacht.nl met onderwerp ‘graag toevoegen aan nieuwsbrief’.