VERJAARDAGSCADEAUS VOOR MEDEWERKERS

Vergeet jij ook regelmatig iets te kopen voor jullie jarige medewerkers? Lijkt het jou prettig het regelen van deze cadeautjes uit handen te geven? Dat kan! Maak kennis met onze ‘verjaardagservice. Samen spreken we voor een jaar lang af welk cadeautje dat jaar verstuurd gaat worden naar de medewerkers (thuis of op kantoor). Elke maand vragen wij om een lijstje met namen en adressen van de jarigen en wij regelen de rest.

Wij pakken het leuk in en zorgen dat het op de juiste dag verstuurd wordt. Kortom jij bent altijd de attente werkgever of leidinggevende 😊!! Natuurlijk gaan we jouw collega verrassen met een verjaardagscadeautje mét aandacht? Dus geen pen, pepermuntjes of paraplu. Maar een origineel verjaardagscadeau voor jouw collega met echte aandacht? Een ‘Pakjeaandacht’!

Onze zakelijke cadeautjes zijn origineel en van goede kwaliteit. We zoeken alle verjaardagscadeautjes voor onze ‘verjaardagservice’ met aandacht uit en overleggen met jou wat het beste past bij jouw bedrijf en jouw medewerkers. Veel van die cadeaus voor kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of met een persoonlijke tekst. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij regelen alles voor je.

Van het uitzoeken tot het personaliseren en van het inpakken tot het versturen. Iedere medewerker verdient het om in het zonnetje gezet te worden. We pakken elk cadeautje of elke giftbox daarom met zorg in en kunnen het versturen naar mensen thuis of naar kantoor. Wil jij gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw medewerkers op hun verjaardag? Neem dan snel contact op met Pakjeaandacht via info@pakjeaandacht.nl .

DE ZAKELIJKE CADEAU-ASSISTENT

Verjaardagscadeaus voor medewerkers vinden is niet altijd makkelijk. Vaak kom je toch op standaard cadeaus of moet je erg lang zoeken. Dat zoekwerk nemen wij bij Pakjeaandacht graag bij jou uit handen. We hebben al heel veel originele en unieke verjaardagscadeaus op voorraad, maar we gaan ook graag op zoek naar dat ene specifieke cadeautje, speciaal voor jouw collega of medewerker. Door de achtergrond van Liesbeth, onze CSO, (voorheen directiesecretaresse en officemanager) kan zij goed inschatten wat gepast is bij verschillende types zakelijke gelegenheden. Je geeft bijvoorbeeld een ander soort bedankje bij verschillende gelegenheden. Wij helpen je graag persoonlijk. Bel, mail of chat met ons. Laat je verrassen!

OP REKENING ATTENTE BEDANKJES BESTELLEN DOOR MEDEWERKERS

Vaak is het zo dat er binnen een bedrijf meer personen zijn die af en toe een cadeau of relatiegeschenk bestellen. In dat geval is het onhandig wanneer je moet werken met een betaalpas die steeds door iemand anders gebruikt wordt. Je kunt hiervoor zakelijk op rekening bestellen bij Pakjeaandacht. Stuur ons een mailtje en het wordt geregeld: info@pakjeaandacht.nl

BIJZONDERE BLOEMEN, AMBACHTELIJKE CHOCOLADE EN EXCLUSIEVE WIJNEN

Wist je dat je ook voor andere gelegenheden zoals Sinterklaas, kerst, secretaressedag, dag van de Zorg, dag van de Leerkracht, een jubileum, verjaardag, bruiloft, ziekte of bij zwangerschap van een collega goed bij ons terecht kunt? Wij bezorgen bijvoorbeeld ook bijzondere bloemen, ambachtelijke chocolade en exclusieve wijnen. Maar ook het samenstellen van een leuke giftbox of giftset behoort tot de mogelijkheden! Wij hebben verschillende exclusieve leveranciers waardoor we voor elke bijzondere gelegenheid een passend zakelijk geschenk kunnen verzorgen. Het zakelijke cadeau past dan precies bij de ontvanger.

Wel zo persoonlijk en wel zo origineel!