zakelijke kerstcadeausWat zijn de trends bij zakelijke kerstcadeaus?

Liesbeth, wil je mij jullie overzicht met kerstpakketten sturen? Waar vind ik de bestellijst voor de zakelijke kerstcadeaus? Sorry, deze hebben wij niet, is dan mijn antwoord. Ik geloof namelijk niet in standaard kerstpakketten. Ja, voor heel veel bedrijven is dat een mooie oplossing, en er zijn ook heel veel goede bedrijven die je daar mee kunnen helpen. Maar dat is niet wat Pakjeaandacht doet.

Aandacht komt namelijk niet alleen voor in onze naam, maar ook in de manier waarop wij een voorstel doen voor een kerstcadeau voor jouw medewerkers of relaties. Het is volgens mij namelijk heel belangrijk om eerst te weten welk type bedrijf je hebt, welk type mensen er werkt en wat jullie belangrijk vinden.

Ook is het belangrijk te weten welke zakelijke kerstcadeaus jullie andere jaren gegeven hebben en of je het uit gaat reiken of dat wij het naar iedereen mogen verzenden. Als we dit met elkaar besproken hebben en uiteraard weten welk budget je uit wilt geven, dan ga ik voor jullie aan de slag. Wat past leuk? Wat is op dit moment ‘hip’, wat staat mooi bij elkaar en past binnen het budget? Dan maak ik van de ideeën die ik heb foto’s en een voorstel in een vrijblijvende presentatie. Wil je iets veranderen? Dat kan! Wil je iets toegevoegd? Dat kan! In overleg is namelijk heel veel mogelijk.

zakelijke kerstcadeausAls we samen hebben besloten welke zakelijke kerstgeschenken het gaan worden, dan zorg ik dat deze op tijd bij ons geleverd worden en zorgen wij ervoor dat alles feestelijk en als cadeau wordt ingepakt. Dus geen doos vol met houtvezel en daarop de producten gelegd, maar ingepakte kerstcadeautjes die alleen al een feest zijn om te geven en vervolgens natuurlijk om open te maken. De verpakking én het bijgesloten persoonlijke kaartje, zijn namelijk minstens zo belangrijk als de inhoud. Dat horen wij ook vaak terug van klanten die eerder bij ons besteld hebben en gelukkig bijna allemaal weer terugkomen. Ons concept werkt dus!

Wil jij onze persoonlijke dienstverlening ook een keer ervaren?

Schroom dan niet om te bellen, chatten of mailen. We helpen je heel graag!

Met verrassende groet,

Liesbeth ten Voorde