CADEAU VOOR DE DAG VAN DE SCHOONMAAK

We weten het! Elk jaar weer een leuk cadeautje bedenken voor de Dag van de Schoonmaker is best een uitdaging. Het liefst een origineel cadeau dat ook nog binnen het budget past en waar de schoonmaakcollega’s ook echt blij van worden. Gelukkig zitten wij het hele jaar door tussen de cadeautjes en krijgen we steeds weer nieuwe inspiratie. Dat is ons werk en dat doen we met liefde. Lang niet alles wat we voor onze klanten (laten) maken staat op deze website. Dit doen we bewust om niet alle originele ideetjes al kenbaar te maken 😊. Dus schroom niet om een mailtje te sturen of ons te bellen voor een vrijblijvend voorstel. Die maken we heel graag!!

We doen zoals gezegd veel moeite om steeds weer de leukste en meest originele cadeaus voor alle mensen in de Schoonmaak te vinden. Veel van die cadeaus voor de dag van de schoonmaker kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of de naam van de ontvanger of met een persoonlijke tekst zoals ‘jij bent goud waard’. Vraag ons naar de mogelijkheden. We helpen heel graag. Iedere schoonmaakmedewerker verdient het om in het zonnetje gezet te worden.

We pakken elk cadeautje daarom met liefde in en kunnen het versturen naar de medewerkers thuis of naar de locatie. Wil jij gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de schoonmakers? Wil jij jouw collega’s een hart onder de riem steken tijdens de Dag van de Schoonmaker? Neem dan snel contact op met Pakjeaandacht via info@pakjeaandacht.nl of 074 – 700 2280. We sturen je heel graag een vrijblijvend voorstel met originele geschenkjes. De prijzen zijn sterk afhankelijk van het aantal dus neem alsjeblieft vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

KLIK HIER VOOR MEER ZAKELIJKE CADEAUS