ORIGINELE CADEAUTJES VOOR MEDEWERKERS VOOR PASEN

Wil je dit jaar iets verrassends en origineels geven aan je medewerkers of collega’s met Pasen? Een Paascadeautje of Paaspakketje dat binnen het budget past en waar jouw collega’s ook echt blij van worden? Dan ben je bij Pakjeaandacht aan het goede adres! Wij bedenken namelijk elk jaar weer nieuwe leuke cadeaus en pakketten en brievenbuspakketjes voor onze attente klanten. Lang niet alles wat we voor onze klanten (laten) maken staat op deze website. Dit doen we bewust om niet alle originele ideetjes al kenbaar te maken 😊. Dus schroom niet om een mailtje te sturen of ons te bellen voor een vrijblijvend voorstel. Die maken we heel graag!!

We doen zoals gezegd veel moeite om steeds weer de leukste en meest originele cadeaus voor Pasen te vinden. Veel van die cadeaus voor Pasen kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of de naam van de ontvanger of met een persoonlijke tekst zoals ‘bl(ei) met jou’. Vraag ons naar de mogelijkheden. We helpen heel graag en pakken elk cadeautje met zorg in en kunnen het versturen naar de medewerkers thuis of naar de werkplek. Wil jij gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw collega’s deze Pasen? Neem dan snel contact op met Pakjeaandacht via info@pakjeaandacht.nl of 074 – 700 2280

Bij Pakjeaandacht hebben we geen webshop waar je direct kunt bestellen maar we hebben wel een zusje: www.verrasjelief.nl waar dat wel kan. Daar zijn wel leuke originele Paascadeaus (https://verrasjelief.nl/cadeautjes-voor-pasen)  te vinden die je direct kunt bestellen. Vaak zijn er geen mega aantallen op voorraad dus dan is het raadzaam even contact met ons op te nemen zodat we kunnen zorgen dat het z.s.m. bij jullie is.

Graag tot snel!