ORIGINELE CADEAUTJES DAG VAN DE ZORG

We weten het. Elk jaar weer een leuk cadeautje bedenken voor de Dag van de Zorg is best een opgave. Het liefst een origineel cadeau dat ook nog binnen het budget past en waar de zorg collega’s ook echt blij van worden. Gelukkig zitten wij het hele jaar door tussen de cadeautjes en krijgen we steeds weer nieuwe inspiratie. Dat is ons werk en dat doen we met liefde. Lang niet alles wat we voor onze klanten (laten) maken staat op deze website. Dit doen we bewust om niet alle originele ideetjes al kenbaar te maken 😊. Dus schroom niet om een mailtje te sturen of ons te bellen voor een vrijblijvend voorstel. Die maken we heel graag!!

We doen zoals gezegd veel moeite om steeds weer de leukste en meest originele cadeaus voor alle mensen in de Zorg te vinden. Veel van die cadeaus voor de dag van de Zorg kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of de naam van de ontvanger of met een persoonlijke tekst zoals ‘jij bent goud waard’. Vraag ons naar de mogelijkheden. We helpen heel graag. Iedere zorgmedewerker verdient het om in het zonnetje gezet te worden.

We pakken elk cadeautje daarom met liefde in en kunnen het versturen naar de medewerkers thuis of naar de locatie. Wil jij gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de zorgmedewerkers op 12 mei 2022?

Wil jij jouw collega’s een hart onder de riem steken tijdens de dag van de Zorg Neem dan snel contact op met Pakjeaandacht via info@pakjeaandacht.nl of 074 – 700 2280.

DE ZAKELIJKE CADEAU-ASSISTENT

Een zakelijk cadeau vinden of een cadeau voor een collega vinden is niet altijd makkelijk. Vaak kom je toch op standaard cadeaus of moet je erg lang zoeken. Dat zoekwerk nemen wij bij Pakjeaandacht graag bij jou uit handen. We hebben al heel veel originele en unieke zakelijke cadeaus op voorraad, maar we gaan ook graag op zoek naar dat ene specifieke cadeau speciaal voor jouw collega of zakenrelatie. Door de achtergrond van Liesbeth, onze CSO, (directiesecretaresse en officemanager) kan zij goed inschatten wat gepast is bij verschillende types zakelijke gelegenheden. Je neemt bijvoorbeeld iets anders mee naar een jubileum dan naar een opening. Wij helpen je graag persoonlijk. Bel, mail of chat met ons. Laat je verrassen!

OP REKENING BESTELLEN DOOR MEDEWERKERS

Vaak is het zo dat er binnen een zorginstelling meer personen zijn die af en toe een cadeau of relatiegeschenk bestellen. In dat geval is het onhandig wanneer je moet werken met een betaalpas die steeds door iemand anders gebruikt wordt. Je kunt hiervoor zakelijk op rekening bestellen bij Pakjeaandacht. Stuur ons een mailtje en het wordt geregeld: info@pakjeaandacht.nl

BIJZONDERE BLOEMEN, AMBACHTELIJKE CHOCOLADE EN EXCLUSIEVE WIJNEN

Wist je dat je ook voor andere gelegenheden zoals een jubileum, verjaardag, bruiloft, ziekte of bij zwangerschap van een collega goed bij ons terecht kunt? Wij bezorgen bijvoorbeeld ook bijzondere bloemen, ambachtelijke chocolade en exclusieve wijnen. Maar ook het samenstellen van een leuke giftbox of giftset behoort tot de mogelijkheden!

Wij hebben verschillende exclusieve leveranciers waardoor we voor elke bijzondere gelegenheid een passend zakelijk geschenk kunnen verzorgen. Het zakelijke cadeau past dan precies bij de ontvanger. Wel zo persoonlijk en wel zo origineel!