VERRASSENDE CADEAUTJES DAG VAN DE LEIDSTER OF DAG VAN DE PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Ben jij op zoek naar een origineel bedankje voor de dag van de leidster oftewel de dag van de pedagogisch medewerker? Ook daarin voorzien wij bij Pakjeaandacht heel graag. We doen heel veel moeite om steeds weer de leukste en meest originele cadeaus voor leidsters, pedagogische medewerkers en gastouders in de kinderopvang te vinden. Veel van die cadeautjes voor de dag van de leidster of dag van de pedagogisch medewerker kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of de naam van de ontvanger of met een persoonlijke tekst zoals ‘jij bent goud waard’. Vraag ons naar de mogelijkheden. We helpen heel graag. Iedere medewerker van een creche, een thuiscreche, een BSO of iemand die op een andere manier zorgt voor onze kinderen, verdient het om in het zonnetje gezet te worden. We pakken elk cadeautje daarom met zorg in en kunnen het versturen naar de leidsters thuis of naar de vestiging(en). Wil jij gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de leidster, leider, pedagogisch medewerker of gastouder op 15 september 2022? Wil jij jouw collega leidsters, leiders, pedagogisch medewerkers een hart onder de riem steken tijdens de dag van de pedagogische medewerker of de dag van de leidster? Neem dan snel contact op met Pakjeaandacht via info@pakjeaandacht.nl .

DE ZAKELIJKE CADEAU-ASSISTENT

Een zakelijk cadeau vinden of een cadeau voor een collega vinden is niet altijd makkelijk. Vaak kom je toch op standaard cadeaus of moet je erg lang zoeken. Dat zoekwerk nemen wij bij Pakjeaandacht graag bij jou uit handen. We hebben al heel veel originele en unieke zakelijke cadeaus op voorraad, maar we gaan ook graag op zoek naar dat ene specifieke cadeau speciaal voor jouw collega of zakenrelatie. Door de achtergrond van Liesbeth, onze CSO, (directiesecretaresse en officemanager) kan zij goed inschatten wat gepast is bij verschillende types zakelijke gelegenheden. Je neemt bijvoorbeeld iets anders mee naar een jubileum dan naar een opening. Wij helpen je graag persoonlijk. Bel, mail of chat met ons. Laat je verrassen!

CADEAUTJES DAG VAN DE LEIDSTER OP REKENING BESTELLEN DOOR MEDEWERKERS

Vaak is het zo dat er binnen een bedrijf meer personen zijn die af en toe een cadeau of relatiegeschenk bestellen. In dat geval is het onhandig wanneer je moet werken met een betaalpas die steeds door iemand anders gebruikt wordt. Je kunt hiervoor zakelijk op rekening bestellen bij Pakjeaandacht. Stuur ons een mailtje en het wordt geregeld: info@pakjeaandacht.nl

BIJZONDERE BLOEMEN, AMBACHTELIJKE CHOCOLADE EN EXCLUSIEVE WIJNEN

Wist je dat je ook voor andere gelegenheden zoals een jubileum, verjaardag, bruiloft, ziekte of bij zwangerschap van een collega goed bij ons terecht kunt? Wij bezorgen bijvoorbeeld ook bijzondere bloemen, ambachtelijke chocolade en exclusieve wijnen. Maar ook het samenstellen van een leuke giftbox of giftset behoort tot de mogelijkheden! Wij hebben verschillende exclusieve leveranciers waardoor we voor elke bijzondere gelegenheid een passend zakelijk geschenk kunnen verzorgen. Het zakelijke cadeau past dan precies bij de ontvanger. Wel zo persoonlijk en wel zo origineel!